Beste ouders,

met de winter in gedachte is het tijd voor een nieuwsbrief.

Schoeisel

Voor onze stappende kindjes vragen we om pantoffeltjes mee te brengen. De ouders doen zelf de pantoffeltjes aan en uit in de hal.
Jullie mogen ook regenlaarsjes meegeven voor de kindjes van de twee gelijkvloerse groepen. Zo kunnen we ook met (licht) regenweer al eens buiten gaan.

Om hygiënische redenen vragen we aan de ouders om ‘s morgens de leefgroep niet te betreden met schoenen aan.

Gelieve ook de hal netjes te houden. Voor de brandveiligheid mogen er geen buggy’s staan in de hal.

Bewegen

We gaan ook nog steeds 1x per maand op bezoek bij de oma’s en opa’s en 1x per maand komt “kapoentjesgym” onze kindjes eens flink en ritmisch laten bewegen.

Ziekte

Wintertijd is veel zieke kindjes tijd: gelieve te verwittigen voor 9u als je kindje afwezig zal zijn. Dit jaar zijn de afwezige dagen wel genoteerd maar niet aangerekend. Niet tijdig verwittigde afwezigheden zullen echter wel aangerekend worden.

Vanaf januari 2019 werken we terug met maximum toegestande afwezigheden.

Sinterklaas

De Sint komt dit jaar op woensdag 5 december vanaf 15u15. Hij zal de ukkepukjes en hun familie ontvangen in de tent in de tuin. We maken er een leuk feestje van.
Er worden geen persoonlijke kleine cadeautjes gegeven aan de kinderen, het geld zal geïnvesteerd worden in ons tuinproject.

Kerstvakantie

Op maandag 24 december zijn we extra open, tot 13u. Gelieve op voorhand de begeleidsters te informeren of jullie kind al dan niet komt.
We starten het nieuwe jaar terug op donderdag 3 januari, ook hiervoor komt er nog een inschrijvingsbriefje.

Tuin

We zouden graag de tuin heraanleggen. Daarvoor zou ik beroep willen doen op ouders, vrienden en grootouders om mee te helpen.
Ideeën, plannen, voorstellen en vooral ook werkkracht zijn zeer welkom. We willen dit doen op een zaterdag in april. Meer info volgt later.

Een prettig eindejaar!

Hilde