Hilde Vranckx

Hilde Vranckx

Ik ben Hilde Vranckx en fiere moeder van Leen, Lies en Daan. Verder deel ik het huis en tuin nog met mijn man Jan, de hond Max, een 20-tal vogels, 6 kippen en een honderdtal vissen.

Als jongste kind van het gezin ben ik opgegroeid met steeds kleine onthaalkinderen om me heen. Het was dan ook mijn grootste wens om ooit een eigen kribbe te hebben. Na mijn studies pediatrisch verpleegkunde heb ik 3 jaar op spoedgevallen en 7 jaar op neonatologie gewerkt.

Sinds 1993 werk ik als onthaalmoeder, thuis. De kindjes noemen me allemaal ‘tante Hilde’. Al gauw was er geen plaats genoeg voor al de broertjes en zusjes die er geboren werden, en werd Ukkepuk opgericht. Het was een mini-crèche voor 17 kindjes. Van juli 2009 ben ik verantwoordelijk voor het kinderdagverblijf Ukkepuk, dat plaats biedt aan 43 kindjes. En ik ben nog steeds de ‘tante Hilde’ voor al onze kindjes.

Sinds april 2013 heb ik een deel van mijn taken doorgeschoven naar Nancy. Sportief ben ik niet, maar geniet des te meer van een goed dik boek. Ik ben heel trots op mijn Ukkepuk en hoop nog vele jaren, samen met de lieve begeleidsters, voor nog heel wat kindjes te kunnen zorgen.