Kaat

Kaat

Mijn naam is Kaat, ik ben geboren op 08/04/1994 te Leuven. Ik heb nog een oudere zus en een oudere broer. Omdat ik thuis de jongste was en zelf niet voor een jonger broertje of zusje kon zorgen, deed ik dit op school. In de lagere school spendeerde ik zeer veel van mijn vrije tijd tussen de kleutertjes en hielp ik de kleuterjuffen vaak met het opruimen van hun klasjes. Ik wilde namelijk zelf altijd kleuterleidster worden.

In het middelbaar heb ik gezondheid-en welzijnswetenschappen gestudeerd en heb ik twee stages gelopen hier binnen Ukkepuk. Zo heb ik dan ook ontdekt dat het begeleiden en zorgen voor baby’s en peuters echt wel een passie van mij was. Ik ben als tiener aan de slag gegaan als babysitter en heb ook drie jaar lang leiding gestaan op de Chiro in Korbeek-Lo, waar ik zelf als kind elke zondag vertoefde. Ook speelpleinen en monitorcursussen zijn voor mij niet onbekend.

Na mijn middelbaar heb ik nog één jaar verpleegkunde gestudeerd, maar ben ik uiteindelijk afgestudeerd als opvoedster binnen de opleiding Orthopedagogie. Omdat ik mijn passie voor baby’s en peuters nooit verloren ben, heb ik ervoor gekozen om als kinderverzorgster aan de slag te gaan hier in Ukkepuk. Ik kijk er enorm naar uit om samen met jullie kindjes vele leuke tijden te beleven en beloof dat ik enorm goed voor hen zal zorgen.