Kelly

Kelly

Beste ouders,

Ik ben Kelly Pairoux. Op 4 oktober 1984 zag ik het levenslicht in Tienen. Momenteel woon ik in Binkom samen met mijn partner Sven. 27 augustus 2017 was voor mij de mooiste dag van mijn leven want die dag werd ik voor het eerst een fiere mama van een prachtige dochter Elle. Wanneer ik niet aan het werken ben hou ik mij vooral bezig met Elle, in het kleine beetje vrije tijd dat er overblijft ga ik graag shoppen (natuurlijk) en iets drinken met vrienden.

Al van in de lagere school vond ik het leuk om mee te zorgen voor de jongste kleuters en vanaf mijn 14de verjaardag ging ik ook vaak babysitten. Het was dus ook al snel duidelijk welke studierichting mij zou liggen. Ik heb mijn opleiding verzorging en specialisatiejaar kinderzorg volbracht in het VIA-Instituut in Tienen.

31 mei 2010 was mijn eerste werkdag in Ukkepuk. Al die tijd mocht ik de kleine en minder kleine ukjes verzorgen. Elke dag is weer een andere dag, want elk kind is ook anders, en elk hebben / hadden ze hun eigen charmes. En net dat maakt de job zo leuk. Ik vind het super om gek te doen samen met de kleine vriendjes. De lach van een kind maakt mij dagelijks weer goed gezind.

Ik kan niet van elk kind een ster maken, maar ik kan wel proberen om ze allemaal te laten stralen.