Liesbet

Liesbet

Hallo beste ouders,

Hier ben ik dan! En ik, ik ben Liesbet Merckx. Geboren in de jaren ‘80 (01/09/1986), maar dus als kind opgegroeid in de beste jaren ooit, de 90’s. Met de meest bekende start van Samson & Gert. Als ik de Samsonrock hoor begin ik meteen te swingen ;-) Gelukkig ben ik met al dat swingen tijdig gestopt om mij te concentreren op mijn studies Kleuteronderwijs. Even geproefd van het onderwijs in het echte leven, maar dat bleek toch niet 100% mijn ding te zijn.

In januari 2010 begon ik mijn eerste job binnen de wereld van kinderdagverblijven. In april 2011 trok ik daarvoor zelfs naar Schaarbeek en heb ik daar 5 jaar mogen werken, waaronder ook 2,5 jaar als pedagogisch verantwoordelijke van de baby’s (3maand tem 18maand).

Doordat ik ondertussen samen met mijn man twee lieve meiden heb gekregen: Lynn (09/2012) en Nina (07/2014) zag ik die dagelijkse rit niet meer zitten en heb ik een moeilijke knoop doorgehakt.

Mijn roots blijven duidelijk liggen in mijn geboortestad Leuven en omstreken, want ik ben heel blij sinds 01/2018 bij Ukkepuk te mogen werken en omringd te worden door al jullie schatjes van patatjes – Gelukkige niet in stukjes of in plakjes ;-) – Tot binnenkort !

Groetjes, Liesbet.